RE: Err.047 hatası
Esselamu aleyküm ustalarım ; Err.047 Motor overload hatası alıyoruz genelde var bu hata. Forumda ki , kazanç ayarını yaptım. P00.02 0 , P00.04 6 yaptım. Oldu gibi, daha tam denenmedi. Başka neler yapılabilir. Torku artırılabilirmi parametrelerden ? Servonun HCS STUDIO proğramı ile online oldum. Gerçekten yükte mi çalışyor diye izlemek istedim. Ama hangi parametre olduğunu kestiremedim . P21.04 ü izledim, yüke girdiğinde %de 789 falan değerler gösteriyor. 789 ne anlam ifade ediyor? 78.9 mi anlayacaz. ? Fotoğraf ta yüklüyorum, bakabilirsiniz. Çok teşekkürler.. Motorumuz 1kw
Öncelikle fren kablolarını mutlaka kontrol edin.
Motorun freninin gerçekten açıldığından emin olun
Elinizde ölçü aleti varsa, enerjiyi kapatıp fren bobinini kısa devre kısmından ölçün. Böylece frenin çalışıp çalışmadığını anlayabilirsiniz.
Parametreleri şimdilik eski haline getirmenizi öneririm. Çünkü eğer fren açılmazsa, motor aşırı tork isteyecek ve bu da hem Err.047 (motor overload) hem de Err.046 (drive overload) hatalarına sebep olacaktır. Yüksek ihtimalle yaşadığınız overload sorunu frenin bırakmamasından kaynaklanıyor.
Eğer tüm bu kontrollerden sonra sorun devam ederse, canlı destek için 0539 617 09 44 numaradan ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla.